Last van stalking

Wij kunnen helaas niet helpen bij problemen met stalkers. Wij kunnen je wel helpen bij het indienen van een klacht of een aangifte vanwege discriminerende uitspraken, etnisch profileren of buitenproportioneel geweld door wetshandhavers. Is dat het geval en wil je daar hulp bij? Dien dan een melding bij ons in.

CWAT

Zoek contact met stichting CWAT. CWAT biedt advies en soms ook begeleiding aan mensen die melding maken van stalking. Dit is in principe gratis. Je kunt CWAT bereiken via deze link CWAT doet allereerst onderzoek naar je melding en zal vervolgens een stappenplan opzetten en je adviseren over wat jij het beste kunt doen.

Advocaat

Ben je door stalking slachtoffer geworden van een gewelds- of zedendelict? Zoek dan altijd juridische ondersteuning in de vorm van een advocaat. We verwijzen je graag door naar de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGSZ). Deze advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort zaken en krijgen daar ook een toevoeging voor. Om een advocaat te zoeken, kun je gaan naar deze link.